Transparent
Inloggen
Sluiten

Alex: "voor twee jaar getekend"

1 maart 2004 19:44

Verslaggever: RvW

Gisterenavond liet Alex bij zijn terugkomst in Brazilie tegenover een regionale krant weten dat hij inmiddels een contract heeft getekend voor twee jaar bij PSV. De medische keuring duurde bijna een dag "thanks God, there is no problem" zo reageerde Alex na terugkomst. (Inmiddels meldde Omroep Brabant dus dat PSV alsnog de foto's nader wil bestuderen van een meniscusoperatie die Alex eerder ondergaan heeft.). Hij zou zelf tegen de krant gezegd hebben dat er een bedrag van 8 miljoen dollar is gemoeid met de transfer, waarvan Santos er 5 miljoen zou krijgen en de ondernemer Giuliano Bertolucci het resterende bedrag. Enige waar nog geen overeenstemming over zou zijn is het percentage wat Santos krijgt bij doorverkoop van de Braziliaan. Hij liet verder weten dat er nog gesproken wordt over een overgang naar Chelsea na die periode van twee jaar. Volgens het Braziliaanse A Tribuna zou de speler voor twee seizoenen PSV en vervolgens 2 seizoenen Chelsea 5 miljoen euro ontvangen.

De speler maakte op zaterdag kennis met coach Guus Hiddink, "Het is een hele vriendelijke, aardige man", het stadion en een beetje van Eindhoven, al was het met drie graden eigenlijk te koud voor de verdediger.

De woorden van Alex zijn opmerkelijk aangezien de laatste berichten waren dat hij een vijfjarig contract zou ondertekenen. Indien het slechts om twee seizoenen gaat en er geen garantie van Chelsea ligt, dan lijkt een transfersom van 8 miljoen dollar wel heel erg hoog.

Meer op




Tags

chelsea santos bertolucci bestuderen braziliaan doorverkoop foto garantie gisterenavond giuliano graden hiddink keuring meniscusoperatie ondernemer opmerkelijk problem there tribuna vriendelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage