Transparent
Inloggen
Sluiten

Robben wilde niet wachten tot 2005

2 maart 2004 09:27

Verslaggever: RvW

De transfer van Robben kwam in het grootste geheim tot stand. Vorige week waren de ouders van Robben al in Londen geweest voor gesprekken met Abramovich, Kenyon en trainer Claudio Ranieri. De laatste twee kwamen vervolgens naar Eindhoven om te spreken met Robben. Om de transfer niet te laten mislukken had PSV een nieuwe zaakwaarnemer naar voren geschoven, zo meldt De Telegraaf, na de fouten rondom de gesprekken met Manchester United waarbij ook Chelsea nog eens openlijk werd geschoffeerd.

"Bij United had Arjen een bijzonder gevoel en hij is erg teleurgesteld geweest toen dat niet doorging. Maar inmiddels heeft hij bij Chelsea een even goed gevoel gekregen. Wij zijn onder de indruk geraakt van wat de club neer wil zetten. Het is zeker geen kwestie meer van kopen, kopen, kopen. Er wordt een beleid met visie gevoerd, waarbij voor de komende jaren een topelftal wordt gebouwd van enkele vedetten en jonge talenten als Arjen. Nu de kans er is, willen we gelijk toehappen." aldus de zaakwaarnemer in De Telegraaf.

Manchester United wilde wachten tot 2005 met het aantrekken van de speler. Volgens de zaakwaarnemer wilden ze een situatie voorkomen waar Kezman en Van Bommel in zijn terechtgekomen en niet meer weg lijken te kunnen.

Veel meer over de onderhandelingen en de dag van gisteren:
De Telegraaf
AD

Meer op




Tags

robben telegraaf arjen chelsea abramovich bommel geschoffeerd kenyon kezman kwestie londen mislukken ranieri toehappen topelftal vedetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage