Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman: alle frustratie weggespeeld

3 maart 2004 22:31

Mateja Kezman sprak na afloop over een lekker gevoel. "Ik heb alle frustratie weggespeeld. Een mooie goal gemaakt en daarna lekker gevoetbald. Nog een goal en een bal op de lat. Het was belangrijk voor mij dat de aanvoer van de vleugels er weer was (door de terugkeer van Robben, red). Dat is mijn spel, kan ik voor de verdediger komen en afmaken. De laatste wedstrijden heb ik al goed gespeeld, maar nog geen goals. Nu kwamen gelukkig ook de goals. Twee keer scoren is altijd lekker, zeker tegen een Italiaanse ploeg. Het is dan wel geen topploeg, maar ik heb lekker gespeeld" aldus Kezman.

"Dit kwam goed uit na een reeks van zes wedstrijden zonder goede resultaten" aldus John de Jong. "Maar we speelden niet goed. We waren heel onrustig in de eerste helft. Er stond erg veel druk op en we konden geen enkele keer de vrije man vinden. Na de 1-0 kwam er iets meer rust. De 2-0 en 3-0 kwamen op het juiste moment. Daarna konden we wel de rust vinden in ons spel. Toen we zeker waren van de winst, maar daar waren we in het begin absoluut niet zeker van."




Tags

kezman aanvoer jong mateja robben topploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte