Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink loot liefst Spanjaarden

3 maart 2004 23:08

"Als je het mij persoonlijk vraagt, dan vind ik het altijd mooi om tegen Spaanse tegenstanders te spelen" zo liet Guus Hiddink weten over de mogelijke tegenstander in de volgende ronde. "Maar je komt nu in een Champions League atmosfeer, waarbij alle nog mogelijke ploegen goed zijn."

Hiddink was niet verrast over de aanvallende activiteiten van Perugia in de beginfase. "Tegen Parma begonnen ze in de eerste fase ook heel aanvallend en goed. Daarna trekken ze zich terug. Het is een ploeg die zeer vaardig en gevaarlijk kan zijn. Ik wilde de slag op het middenveld winnen en de spelverdeler van perugia geen ruimte geven. Daarom had ik het middenveld versterkt" aldus Hiddink. "We hadden het wel goed staan, maar als we de bal veroverden waren we die na twee tikken al weer kwijt. In de tweede helft ging het beter. Toen liet de ploeg wat frivoliteiten zien al hadden ze op vier goals moeten komen."

"We hadden de laatste weken niet slecht gespeeld, maar kwamen niet tot overwinningen. We gaven op een naieve manier cadeautjes weg, onder andere in Heerenveen en in Amsterdam." Hiddink was verder blij met de goals van Kezman. "Hij heeft bijna tot in het obsessieve achter die goal aangejaagd. Ik heb hem daarin moeten remmen. Maar zijn grootste verdienste is dat hij zich niet gaat verschuilen en het telkens weer oppakte."




Tags

hiddink perugia aangejaagd atmosfeer beginfase cadeautjes frivoliteiten heerenveen kezman naieve obsessieve parma spelverdeler vaardig verdienste veroverden verschuilen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte