Transparent
Inloggen
Sluiten

Fiscale obstakels houden terugkopen spelersrechten tegen

9 maart 2004 23:24

Verslaggever: RvW

Na het artikel gisteren ging NRC Handelsblad dinsdag in een uitgebreid artikel verder over de informatie in het jaarverslag van PSV. De krant weet te melden dat naast de schuld over afgelopen seizoen en het licht negatieve eigen vermogen er schulden ter waarde van 110 miljoen euro. Zoals Van Raaij dat tijdens Voetbal Insite verwoordde, is daar helemaal niets mis mee. Aangezien het stadion van PSV zelf is, is het normaal dat daar een hypotheek op zit om het stadion af te betalen. Daar heeft de gehele lening mee te maken.

Enige nieuwe is eigenlijk dat Van Raaij tegenover het NRC bevestigde dat PSV nog niet de spelers geheel in eigen beheer heeft gekregen zoals het van plan was, omdat fiscale obstakels voorlopig tegenhielden dat PSV de eigendomsrechten van het spelersfonds overnam in ruil voor aandelen PSV voor de betrokken personen. Volgens het jaarverslag gaat het om een bedrag van 27 miljoen euro.

Meer op




Tags

fiscale obstakels jaarverslag nrc raaij spelersrechten terugkopen eigendomsrechten handelsblad hypotheek insite lening overnam ruil schulden spelersfonds tegenhielden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis