Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: geen gesprekken met Van Bommel en Kezman over contractverlenging

11 maart 2004 00:26

Verslaggever: RvW

Het Algemeen Dagblad meldt dat PSV graag de contracten met Waterreus, Bouma, Van Bommel, De Jong, Kezman en Rommedahl wil verlengen om te voorkomen dat ze later transfervrij kunnen vertrekken. De Jong en Bouma zouden wel genegen zijn tot een verlenging. Zaakwaarnemer Jansen zou tegen de krant hebben gezegd dat er geen gesprek met Van Bommel op het programma staat. Verder zou volgens de Rotterdamse krant Kezman niet willen denken aan contractverlenging. In dat geval moet PSV de spelers verkopen om nog iets te verdienen, voordat ze over een jaar transfervrij zouden kunnen vertrekken. "Veel clubs zijn erg ge?nteresseerd, maar er is nog geen bod geweest" zo zeiden zowel de zaakwaarnemer van Van Bommel als van Kezman.

Veel meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

bommel kezman bouma jong jansen nteresseerd rommedahl verlenging waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte