Transparent
Inloggen
Sluiten

Waterreus: dit is niveau waar we thuishoren

11 maart 2004 22:31

Ronald Waterreus sprak na afloop over een hele goede uitslag. "1-1 is een goede uitslag, beter als de 0-0 tegen Perugia. Maar we moeten natuurlijk realistisch zijn, het is een betere ploeg dan Perugia. We hebben vandaag een paar keer gezwijnd. Maar dit is het niveau waar we op thuishoren. Dit is de Europese subtop. Hierin kunnen we van iedereen winnen, maar ook verliezen.

Over het verlies van Robben wilde Waterreus niet te dramatisch doen. "Robben is een uitzonderlijke speler. Hij zal een grote worden. Ik schrijf hem dan ook op de lijst bij van grote spelers waarmee ik gespeeld heb. Voor hem en natuurlijk voor ons hoop ik dat het herstel niet te lang duurt. Maar om nu alles aan hem op te hangen is overdreven. Mensen als Theo hebben ons er dit seizoen toch vooral doorheen gespeelt. Dat mag ook wel eens gezegd worden in plaats van de aandacht voor spelers als Robben, kezman en Van Bommel."




Tags

waterreus robben thuishoren perugia bommel gespeelt gezwijnd kezman uitzonderlijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte