Transparent
Inloggen
Sluiten

Gehavend PSV wordt te laat wakker: 0-1 tegen Feyenoord

14 maart 2004 14:27

Een gehandicapt PSV is er niet in geslaagd de competitie spannend te houden. De ploeg ging in eigen huis met 0-1 onderuit tegen Feyenoord door een vroege goal van Smolarek. PSV kon het gemis van een tal van spelers, onder wie Robben en Kezman niet opvangen.

In de eerste helft was PSV veel te zwak. Het was te danken aan het feit dat de scherpte bij feyenoord voorin ontbrak dat PSV niet op een grotere achterstand terechtkwam. De 0-1 kwam na 16 minuten tot stand toen Bogelund als laatste man zich verslikte in een bal. Buffel profiteerde en ging alleen op Waterreus af. Waterreus tikte de bal nog wel van de voeten van Buffel, maar kon vervolgens niet meer voorkomen dat de meegekomen Smolarek de bal in een leeg goal kon schieten. PSV kon daar vrijwel niets tegenover stellen. het gebrek aan de creativiteit van o.a. Robben en Kezman was te groot.

Pas in de tweede helft kwam PSV in de wedstrijd. Met inzet drukte het Feyenoord terug en creerde het ook wel de kansen voor de gelijkmaker. Johann Vonlanthen speelde daarin een hele belangrijek rol. Vlak voor rust ingevallen voor Lucius, was hij het die ervoor zorgde dat PSV weer het vertrouwen kreeg en iets ging creeren voorin. De ploeg was een aantal keer dichtbij, maar tot een goal kwam het niet.

[later meer]




Tags

feyenoord buffel gehavend kezman robben smolarek wakker waterreus belangrijek bogelund creerde danken gehandicapt gemis johann lucius meegekomen scherpte tal terechtkwam tikte verslikte vonlanthen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage