Transparent
Inloggen
Sluiten

Waterreus: tien jaar bij mooiste club van Nederland gespeeld

14 maart 2004 15:38

Verslaggever: RvN

Na afloop van PSV - Feyenoord hield Ronald Waterreus bij Canal+ Kees Jansma voor vooral geen negatief verhaal te maken van zijn verhaal dat hij zich bij PSV niet meer volledig kan opladen en daarom bij de club vertrekt. "Dat is geen negatief verhaal, in tegendeel. Ik heb gewoon tien jaar bij de mooiste club van Nederland gespeeld." De PSV keeper is toe aan een nieuwe uitdaging, al weet hij nog niet waar die ligt, "Ik heb geen zin om te speculeren waar ik naar toe ga. Als ik iets weet, weet ik iedereen wel te vinden om het te vertellen." De 33-jarige keeper vindt dat hij niet zijn beste seizoen doormaakt. "Maar ik ben natuuurlijk ook echt geen slechte keeper."

Meer op


Tags

nederland waterreus canal feyenoord jansma natuuurlijk speculeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal