Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel houdt kritiek intern

20 maart 2004 21:50

Mark van Bommel wilde na afloop van PSV - NAC niet ingaan op de woorden van Harry van Raaij dat het beter is als hij en Kezman vertrekken omdat zij zich niet meer optimaal zouden kunnen opladen voor de eredivisie. "Het is niet aan mij om daar voor de camera op in te gaan", dat bespreek ik wel intern. Gevraagd naar de interesse van Tottenham Hotspur verwees hij naar de voorzitter. "Dat moet je aan de voorzitter vragen. Die heeft daar regelmatig iets over te melden."

Het gelijkspel tegen NAC was volgens de aanvoerder geheel aan PSV zelf te wijten. "Het waren geen kleine kansen die we kregen in de eerste helft, gewoon grote kansen." De aanvoerder was nog niet echt tevreden over zijn spel, maar voelt wel dat het er weer aan zit te komen. "Dit is de echte Van Bommel nog niet, maar de vorm zit er wel aan te komen. Ik moet gewoon blijven werken en de eenvoud zoeken in mijn spel. Soms zijn er momenten tijdens de wedstrijd dat je weer lekker in je vel voelt. Maar nu overheerst de teleurstelling van de 1-1."




Tags

bommel nac eenvoud eredivisie kezman overheerst raaij tottenham verwees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte