Transparent
Inloggen
Sluiten

Auxerre onderuit bij Montpellier; Boumsong keert terug; Blessure Cisse?

20 maart 2004 22:08

Verslaggever: RvN

Het Franse Auxerre heeft het in de generale repetitie niet beter gedaan dan PSV. Ze verloren met 1-0 in Montpellier en zien de achterstand op de koplopers daarmee oplopen. Mezague zorgde vlak na rust voor de enige treffer. Dezelfde speler moest na 65 minuten met een tweede gele kaart en dus rood naar de kant. Auxerre kon daar niet van profiteren. Meevaller was de terugkeer van verdediger Boumsong in de basis. In de rust van het duel werd spits Cisse gewisseld. Onduidelijk is nog of hij een blessure heeft en wat de ernst daarvan dan zou zijn.

Tegen PSV zullen de verdedigers Mexes en Radet nog wel ontbreken. Net als de geblesseerde Tainio en de geschorste Kalou. Kapo keert terug na een schorsing van twee duels.

Meer op




Tags

auxerre boumsong cisse montpellier generale kalou kapo koplopers meevaller mexes mezague radet repetitie tainio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis