Nilis kan verlies Belgie niet voorkomen

14 juni 2000 22:42

Belgie heeft vanavond met 2-0 van Italie verloren. Nilis viel halverwege de tweede helft in bij de Belgen, maar kon de stand ook niet meer omdraaien. Belgie kwam al snel op een 1-0 achterstand tegen de Italianen door een vroeg doelpunt. Vanaf dat moment probeerden de Belgen terug te komen in de wedstrijd. Met name in de tweede helft drukten de Belgen enorm aan en waren er wat kleine kansjes tegen de stukke Italianen. Een fantastische vrije trap van Nilis werd nipt gestopt door de Italiaanse keeper. Tegen de verhouding in scoorden de Italianen via een counter de 2-0. Na die goal was het gedaan met het offensief van de Belgen. Er knakte iets mentaal bij de Belgen, die niet meer geloofden in een goede afloop. Belgie zal nu ook in de laatste wedstrijd voluit moeten gaan om kwalificatie voor de kwartfinale te kunnen bewerkstelligen.