Transparent
Inloggen
Sluiten

Auxerre: Ciss? definitief niet tegen PSV

23 maart 2004 17:49

Dinsdag is de beslissing genomen bij Auxerre dat Djibril Ciss? definitief niet in actie kan komen in het duel tegen PSV. Auxerre hoopt nu dat hij de wedstrijd van komend weekend haalt.

Nadat op zondag al in het ziekenhuis was gebleken dat Djibril Ciss? geen breuk had opgelopen in zijn rechtervoet, daar gaven aanvullende onderzoeken op maandag geen andere reden tot ongerustheid voor de Fransen. Ciss?, uitgevallen in het duel tegen Montpellier, had slechts een forse bloeduitstorting opgelopen. Hij had hier echter dusdanig last van dat hij niet op tijd fit is om te kunnen spelen tegen PSV.

De topspits (zie profiel) vertrekt in de zomer naar Liverpool. Hij heeft naar eigen zeggen tot twee keer toe een aanbod van Real Madrid afgeslagen.




Tags

ciss auxerre djibril afgeslagen bloeduitstorting liverpool madrid montpellier ongerustheid rechtervoet topspits

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage