Transparent
Inloggen
Sluiten

Samenwerking met Paulista de Jundia? komt dichterbij

24 maart 2004 20:09

Verslaggever: RvW

Een samenwerkingsverband met de Braziliaanse club Paulista de Jundia? lijkt dichterbij te komen. Volgens het Braziliaanse O Estado de Sao Paulo heeft Paulista de Jundia? een email ontvangen waarin Van Raaij bevestigde interesse te hebben om het de afgelopen maanden onderzochte samenwerkingsverband te sluiten. In december was er al een delegatie van de club in Eindhoven. In februari ging Hans van der Zee naar Brazilie om de club en organisatie te bekijken. Hij zou zich daarbij zeer lovend hebben uitgelaten over de manier waarop de coach met de jeugdtalenten werkt. De afgelopen maand heeft de directie van de club PSV van documenten voorzien om de mogelijkheden van de club voor PSV aan te tonen. Volgens de krant zou de directie in april naar Eindhoven komen om tot een samenwerkingsverband te komen.

De ploeg had eerder een samenwerkingsverband met het voetbalnetwerk van Parmalat en is dringend op zoek naar een nieuw samenwerkingsverband om het hoofd boven water te kunnen blijven houden.

Later vandaag zullen we met meer informatie over de club komen.

Meer op




Tags

samenwerkingsverband jundia paulista dichterbij delegatie documenten email estado hans jeugdtalenten parmalat raaij uitgelaten voetbalnetwerk water

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage