Transparent
Inloggen
Sluiten

Racing Genk zou Wuytens willen huren

25 maart 2004 09:58

Verslaggever: RvW

De 18-jarige verdediger Jan Wuytens zit vanavond voor het eerst op de bank bij het UEFA Cup duel van PSV tegen Auxerre. Teletekst van de Belgische VRT meldt dat Racing Genk geinteresseerd is om de verdediger voor een seizoen van PSV te huren. Hiddink zou hem graag uitlenen om hem ervaring op te laten doen op het hoogste niveau.

De Belgische club huurde twee jaar geleden Jurgen Colin voor een half seizoen. Dat werd overigens voor de verdeidger zelf niet echt een succes. Colin kon er maar moeilijk aarden en kwam weinig aan spelen toe. Hij bloeide vervolgens op bij NAC Breda. Voor de Belgische jeugdinternationaal U19 zal dat aanpassingsproces allicht anders zijn.

Meer op




Tags

genk wuytens colin aanpassingsproces aarden auxerre bloeide hiddink jeugdinternationaal nac teletekst uefa uitlenen verdeidger vrt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman