PSV NAAR KWARTFINALE; 3-0 tegen Auxerre

25 maart 2004 22:21

PSV is er donderdagavond in geslaagd zich te kwalificeren voor de kwartfinale van de UEFA Cup. In het Philips Stadion won het met 3-0 van Auxerre. Dat was meer dan voldoende na het 1-1 gelijkspel in de uitwedstrijd. PSV was zeer efficient. Al na vier minuten benutte Kezman een buitenkansje na een actie met Ji-sung Park. Na 27 minuten besliste hij de wedstrijd via een bal uit een hele moeilijke hoek. PSV kon zich door de vroege voorsprong laten zakken en de Fransen opwachten. Zij kregen wel hun kansen, maar waren niet trefzeker. In de 73ste minuut gaf De Jong een pass in de diepte op Van Bommel. Tussen twee verdedigers door liep van Bommel op de keeper af en schoot hij trefzeker de 3-0 binnen.