Transparent
Inloggen
Sluiten

Debuut voor Jakobsen; Debuut in de basis van Bakkal; Verrassende invalbeurt Hoogstrate

28 maart 2004 16:35

Otman Bakkal begon enigszins verrassend als rechterspits in de basis van PSV. Na zijn invalbeurt in de slotfase tegen Auxerre, waarbij hij geen enkel balcontact had, mocht hij zondagmiddag in Tilburg in de basis beginnen. Hij had de mogelijkheid om zich in de eerste helft onsterfelijk te maken, maar kon een kans niet doeltreffend afronden. Halverwege de tweede helft werd hij gewisseld voor Vonlanthen.

Nog verrassender was de plaats op de bank voor Jordi Hoogstrate. Hij kwam zelfs in de 58ste minuut in het veld voor Van der Schaaf. Dat geeft zowel de personele problemen van PSV aan als het feit dat hij goed op weg is en zijn problemen de baas is.

In de slotfase maakte de Deense verdediger Michael Jakobsen zijn debuut in het elftal van PSV. Hij verving op de liksachterplaats Kasper Bogelund.




Tags

bakkal hoogstrate jakobsen afronden auxerre balcontact bogelund jordi kasper liksachterplaats michael onsterfelijk otman rechterspits schaaf tilburg verrassender vonlanthen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte