Transparent
Inloggen
Sluiten

VOH: personele problemen geen excuus; maar dit is wel lachwekkend

28 maart 2004 17:32

Jan Vennegoor of Hesselink wilde na afloop de personele problemen niet als excuus gebruiken, maar kon daar toch ook niet omheen, "In de eerste helft hadden we twee keer moeten scoren. Als je dat doet is er verder geen probleem. Nu krijg je het alsnog om de oren. De personele problemen mogen niet als excuus gebruikt worden. Je bent PSV en dan moet je dat op kunnen vangen. maar het is lastig, dat klopt. Als je dan nog met allemaal fitte spelers speelt. We hadden allemaal jongens bij elkaar die half fit waren. Als je bij de rust in de kleedkamer keek. Dat was wel grappig, een soort Mash. Dat was eigenlijk wel lachwekkend" aldus Vennegoor of Hesselink over de taferelen in de rust waarbij een groot aanta spelers opgelapt moest worden voor de tweede helft.

"Na de 2-1 hadden we nog kansen op de gelijkmaker. Dan krijg je dat ook nog dat je met 10 man komt te staan. Ik was nog dichtbij met een kopbal, met een uiterste inspanning probeerde ik het nog. Het is zuur dat het niet lukte, dan maakt die 3-1 niet meer uit, dat is mooi voor hun."




Tags

excuus lachwekkend hesselink vennegoor voh aanta grappig mash opgelapt taferelen uiterste zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage