Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: belangrijk om geblesseerden zo snel mogelijk weer aan boord te krijgen

28 maart 2004 17:55

"Bij de eerste goal dekten we niet goed door, waardoor we op 1-0 achterkwamen. Daarna hebben we denk ik recht op een penalty die niet gegeven wordt. Bij een stil moment reageren de spelers vrij rustig bij de scheidsrechter. Ik ging er bij staan zodat het niet uit de hand loopt. Goed, ik was uit mijn vak en dat mag niet. Maar er gebeurde vrij weinig. Toen ik terugging moest ik naar de tribune van de vierde man. Dat was het" aldus Hiddink over zijn rode kaart. "De scheidsrechter was te onervaren voor zo'n del, maar daar moeten we niet op focussen" aldus Hiddink die de tweede gele kaart te zwaar vond voor Hofland.

"We moeten niet teveel zeuren over de personele problemen, maar die zijn wel bepalend. Het is heel moeilijk om deze ploeg elke drie dagen fysiek fit te krijgen. Het is van belang iedereen zo snel mogelijk weer aan boord te krijgen voor het slot van de competitie en de UEFA Cup."




Tags

hiddink boord geblesseerden achterkwamen dekten hofland slot terugging uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman