Transparent
Inloggen
Sluiten

Nilis morgen in basis Rode Duivels

18 juni 2000 23:01

Verslaggever: NvdL

Luc Nilis zal morgen in de basis van de Rode Duivels starten tegen Turkije. De spits, die na het EK PSV verruilt voor Aston Villa, zal de plaats innemen van Branko Strupar, die in zijn slaap een lichte blessure aan rug en buik opgelopen heeft.
Nilis was, in de twee reeds gespeelde wedstrijden op het EK, steeds de vaste vervanger van Strupar in de tweede helft.

"Strupar kwam zelf naar me toe en zei dat hij zich niet goed voelde, dat is voor mij een teken dat hij er niet klaar voor is. De houding van Nilis is het gehele toernooi al voorbeeldig, hij zal zijn plaats innemen" aldus de bondscoach van de Belgen die hiermee zijn keuze probeerde uit te leggen.

Het duel met Turkije is van groot belang voor de Belgen. Itali? is in de poule reeds geplaatst voor de volgende ronde, bij winst of een gelijkspel van de Italianen tegen Zweden, hebben de Rode Duivels aan een gelijkspel tegen Turkije genoeg om door te gaan naar de kwartfinales.

Meer op




Tags

nilis strupar turkije branko buik itali italianen kwartfinales villa zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage