Transparent
Inloggen
Sluiten

Familie bedankt PSV-supporters voor medeleven

31 maart 2004 00:53 - Condoleance topic

Verslaggever: NvdL

Via PSV Netwerk heeft de familie van de afgelopen zaterdagnacht bij een ongeluk op de Kennedylaan om het leven gekomen Martijn Nooijen, bij monde van nichtje Chantal van Gorp, de vele PSV-supporters die via het forum hun medeleven kenbaar maakten, bedankt voor de vele condoleances.


Het doet ons als familie, en zeker zijn ouders en broer heel erg goed dat er zoveel mensen meeleven.
Tante Hannie, Ome Ad en Sander zijn ook al diverse keren op de Kennedylaan geweest, omdat ze daar heel veel troost vinden.
Over de exacte oorzaak weten we ook niet veel, maar Martijn heeft zorgeloos geleefd en is ook zorgeloos gestorven, mede dankzij PSV, dat een rode draad in zijn leven was.
Nogmaals, medesupporters, wij vinden erg veel steun in jullie condoleances en als iemand de behoefte heeft om de familie persoonlijk te condoleren wil ik er wel voor zorgen dat eventuele kaarten, brieven en dergelijke bij het gezin van Martijn terecht komen.

Liefs Chantal


Mochten er leden zijn die de familie graag persoonlijk willen mailen, dan kunnen zij mailen naar niels@netwerk.to
Chantals adres is bekend, zodat deze berichten op de goede plaats terecht zullen komen.

Meer op Condoleance topic




Tags

medeleven chantal condoleances kennedylaan mailen zorgeloos adres brieven chantals geleefd gorp hannie kenbaar liefs medesupporters meeleven monde nichtje niels nooijen ome ongeluk tante troost zaterdagnacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte