Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong voor 8 miljoen naar PSV ?

23 januari 2000 13:23

Verslaggever: RvW

Voetbal-Online weet vandaag te melden dat PSV John de
Jong (22) voor 8 miljoen gulden heeft overgenomen en dat hij begin volgend seizoen bij PSV gaat spelen. Vorig jaar al waren er geruchten van een eventuele transfer, maar die ging uiteindelijk niet door. Ook was er sprake van een eventueel getekend voorcontract, maar dat werd door de Jong in de Voetbal International bestreden. Het is dan ook maar de vraag of deze berichten op waarheid berusten, 8 miljoen is wel vreselijk veel geld voor een speler die h?t dit jaar nog niet heeft en die ook nog eens veelal centraal speelt, een positie waar PSV genoeg spelers voor heeft. De toekomst zal het leren.

Meer op




Tags

jong berusten bestreden gulden voorcontract waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage