Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanavond beslissing Kralj naar kwartfinale

21 juni 2000 16:46 - Sports.com

Verslaggever: XB

Vanavond valt de beslissing in groep C of PSV doelman Ivica Kralj met Joegoslavie gaat naar de kwartfinale van het EURO2000. Joegoslavie gaat aan kop met 4 punten en moet het opnemen tegen Spanje. Bij een gelijkspel is Joegoslavie zeker van een vervolg in de Lage Landen. Tegenstander Spanje moet dan nog maar afwachten op het resultaat van de andere wedstrijd in groep C, Slovenie Noorwegen, of het ook de zomervakantie mag uitstellen.

Ondanks een persoonlijke fout van Kralj in de wedstrijd tegen Slovenie houdt coach Boskov geloof in de reserve doelman van PSV. Joegoslavische media had gespeculeerd dat Las Palmas doelman Cicovic de voorkeur zou krijgen maar Boskov ziet geen reden om Kralj te vervangen.

Joegoslavie kan in de kwartfinale de volgende tegenstander van Oranje worden. De nummers 1 en 2 van poule C spelen namelijk tegen respectievelijk de nummers 2 en 1 van de poule van Nederland, D.

Meer op Sports.com




Tags

kralj joegoslavie boskov slovenie cicovic ivica joegoslavische nederland noorwegen oranje palmas zomervakantie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage