Transparent
Inloggen
Sluiten

Schalke: Van Bommel te duur; geen interesse meer

7 april 2004 17:06

Verslaggever: RvW

In de sportkrant Sport Bild laat de manager van Schalke'04 weten dat de club is afgehaakt in de strijd om Mark van Bommel. PSV zou een veel te hoge transfersom vragen voor de aanvoerder die over een jaar transfervrij is. Van Bommel zou zo'n 6 miljoen euro moeten kosten, terwijl de Duitsers naar verluidt iets minder dan 5 miljoen euro over hebben voor de aanvoerder.

Tegenover RTL liet de zaakwaarnemer van Van Bommel weten dat hij verwacht dat zijn opmerkingen slechts een onderdeel zijn van de onderhandelingen en dat komende donderdag een delegatie van Schalke'04 op de tribune zal zitten bij het duel tegen Newcastle United.

Meer op




Tags

bommel schalke afgehaakt bild delegatie newcastle sportkrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte