Transparent
Inloggen
Sluiten

Toch verkoop op wedstrijddag PSV-Newcastle Utd

8 april 2004 11:39

In tegenstelling tot eerdere berichten is er op donderdag 8 april, op de dag van de wedstrijd, toch kaartverkoop voor PSV ? Newcastle United. PSV Seizoen Club Cardhouders, leden van de Supportersvereniging PSV, PSV Club Cardhouders en (Seizoen) Club Cardhouders van overige Nederlandse clubs kunnen dan 1 kaart kopen. Van 10.00 uur tot 18.00 uur is er verkoop bij PSV Kaartverkoop, ingang 27 van het Philips Stadion. Vanaf 18.00 uur is er verkoop bij de kassa's, ingang 10 van het Philips Stadion. Er dient bij het kopen van een toegangskaart wel een geldig legitimatiebewijs getoond te worden.

Woensdag 7 april is de laatste mogelijkheid om via de
TicketBox een kaartje te bemachtigen. Alle PSV (Seizoen)ClubCard-houders kunnen dan bij hun dichtstbijzijnde verkooppunt 4 kaarten kopen. Alle (Seizoen)ClubCard-houders van alle andere clubs in het betaalde voetbal 2 kaarten. De sfeervakken zijn al uitverkocht. PSV verwacht dat het 30.000 kaarten aan de man zal brengen. Op de dag van de wedstrijd is er GEEN verkoop via TicketBox.




Tags

cardhouders newcastle clubcard houders ticketbox utd wedstrijddag dichtstbijzijnde kaartje kassa legitimatiebewijs sfeervakken supportersvereniging toegangskaart verkooppunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage