Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink toch positief over kansen

8 april 2004 22:52

Guus Hiddink was na afloop zeer tevreden over de prestatie van zijn elftal. "We hebben zeer goed gespeeld. We kwamen goed op een 1-0 voorsprong. We hadden de wedstrijd in handen en die tegengoal was een klap. Het was verder defensief goed verzorgd. Jammer dat we niet net dat stapje naar de 2-1 konden zetten." Toch ziet Hiddink nog goede kansen voor de volgende wedstrijd. "We hebben de afgelopen dagen gezien dat in Europa alles mogelijk is. Dus ook voor PSV. Daar zullen we ook zeker ruimte krijgen om te verrassen." Ook Mateja Kezman was die mening toegedaan. "Ik ben er zeker van dat we daar meer kansen krijgen dan hier" aldus de topscorer die zijn vertrouwen in Europese wedstrijden weer terug heeft.

Volgens Hiddink lag aan de gelijkmaker een foute beslissing van de scheidsrechter ten grondslag. "De gelijkmaker was echter een nekslag. Het was een foute beoordeling van de scheidsrechter, want Van der Schaaf maakte geen overtreding. Hij sloot gewoon de weg af voor zijn tegenstander. Een kapitale blunder, dit zijn cruciale momenten."




Tags

hiddink kapitale kezman mateja nekslag schaaf toegedaan topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje