Transparent
Inloggen
Sluiten

Kan Bramble alsnog geschorst worden?

9 april 2004 08:32

Verslaggever: RvN

Volgens diverse Britse media zou Guus Hiddink er gisterenavond op gezinspeeld hebben dat de UEFA alsnog in actie moet komen om Bramble op basis van videobeelden een schorsing op te leggen naar aanleiding van zijn actie vlak voor het einde van de eerste helft. Dat zou voor Newcastle United niet de eerste keer zijn, dat gebeurde vorig seizoen ook met zowel Bellemay en Shearer. Een dergelijke schorsing lijkt PSV echter niet veel te helpen, aangezien de terugwedstrijd volgende week woensdag al is en het onwaarschijnlijk is dat een dergelijke beslissing al voor die tijd genomen zou worden. De toon is in ieder geval al gezet voor de terugwedstrijd.

Meer op




Tags

bramble bellemay gezinspeeld gisterenavond hiddink newcastle onwaarschijnlijk shearer uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte