Transparent
Inloggen
Sluiten

Afsluiting afscheid overleden PSV supporter

10 april 2004 22:44

Zondagochtend 28 maart is PSV-supporter Martijn Nooijen samen met zijn maat Haike van Erp omgekomen bij een auto-ongeluk. Zoals iedereen wel heeft kunnen merken zijn er enorm veel activiteiten op touw gezet om een waardig afscheid aan deze 2 jongens te kunnen geven. Niet alleen omdat ze van bovenaf meekijken maar ook omdat een dergelijk afscheid een positieve bijdrage levert aan het rouwproces van al zijn vrienden. Zondag voor aanvang van de wedstrijd zal er als afsluiting onder andere een minuut stilte worden gehouden waarna er het "You'll never walk alone" zal worden gedraaid.

Manager veiligheidszaken Frank Wijnveld heeft bijna zijn volledige medewerking verleent bij het afscheid van iemand voor wie PSV alles was. Aangezien de kosten voor de indrukwekkende activiteiten hoog zijn opgelopen, zullen de betrokkenen zondag in de rust van PSV - FC Groningen collecteren op de tribunes. Onder andere de supportersco?rdinatoren Berry van Aerle en Patrick van de Voort staan achter de collecte. Iedereen die wil kan dan zijn/haar bijdrage aan het afscheid leveren. De betrokkenen willen iedereen bijvoorbaat al bedanken voor hun medewerking.




Tags

aanvang aerle alone berry bijvoorbaat bovenaf collecte collecteren erp groningen haike meekijken nooijen omgekomen ongeluk rdinatoren rouwproces stilte supportersco touw veiligheidszaken verleent walk wijnveld zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage