Transparent
Inloggen
Sluiten

Makkelijke zege op Groningen maar pijnlijk verlies van Robben

11 april 2004 16:21

PSV behaalde een makkelijke zege op FC Groningen. In het Philips Stadion hield PSV met 5-0 de score nog beperkt. Het was vooral Mateja Kezman die zich toonde door de eerste drie goals voor zijn rekening te nemen. Nadat hij gewisseld werd zorgde zijn vervanger Jan Vennegoor of Hesselink nog voor de vierde van de middag. In blessuretijd zorgde Vonlanthen uit een voorzet van van Bommel nog voor de vijfde treffer.

De wedstrijd werd echter overschaduwd door het wegvallen van Arjen Robben. Hij maakte na 53 minuten zijn rentree in het elftal, maar moest een kwartier later alweer uitvallen met dezelfde hamstringblessure.

Positief was de rentree in de basis van Dennis Rommedahl. De Deen zorgde al na vijf minuten voor de assist waaruit kezman scoorde. Dat betekende ondanks zijn lange afwezigheid alweer zijn achtste assist van het seizoen. Een perfecte voorzet waarvoor hij zijn directe tegenstander niet eens voor hoefde te passeren. Kezman kopte de bal vevrolgens mooi hoog in de verre hoek achter de keeper.




Tags

groningen kezman robben arjen betekende bommel hesselink mateja passeren rommedahl vennegoor vevrolgens vonlanthen wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage