Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij: "Bod op Rommedahl belachelijk laag"; afspraak met Birmingham geldt niet meer

13 april 2004 10:42

Verslaggever: RvW

In de Provinciale Zeeuwse Courant wordt gemeld dat HSV een bod van een miljoen euro gedaan zou hebben op Dennis Rommedahl. Van Raaij noemde het bod 'belachelijk'. De aanvaller liet weten wel open te staan voor de interesse, maar ook een langer verblijf niet uit te sluiten.

Daarnaast wordt gemeld dat een afspraak waar PSV zich aan gebonden voelde met Birmingham City inzake de onderhandelingen rond Mateja Kezman niet meer opgaan. Birmingham zou naar verluidt 10 miljoen euro over hebben voor de aanvaller, maar niets meer van zich hebben laten horen. Van Raaij zou hopen de komende periode van een andere club nog iets meer te kunen vangen voor de aanvaller.

Meer op




Tags

birmingham raaij rommedahl courant hsv inzake kezman kunen mateja provinciale zeeuwse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte