Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-arts: geen risico's met spelers meer

13 april 2004 12:43

PSV-arts Cees-Rein van den Hoogenband neemt geen risico's meer met geblesseerde spelers. Voetballers met een blessure blijven voortaan voor de zekerheid langer aan de kant. Afgelopen zondag liep Arjen Robben een scheurtje in zijn hamstring op tijdens de wedstrijd PSV-FC Groningen. De PSV-aanvaller had net zijn rentree gemaakt na een soortgelijke blessure die hij enkele weken eerder opliep. Het lijkt er dan ook op dat Robben weer te snel is gaan voetballen. Theo Lucius en Kevin Hofland lijken de eerste 'slachtoffers' van het nieuwe PSV-beleid te zijn. Beide spelers zijn vrijwel fit, maar mogen van Van den Hoogenband woensdag nog niet spelen tegen Newcastle United. Van den Hoogenband nam de beslissing in overleg met trainer Guus Hiddink.

Meer op




Tags

arts hoogenband robben arjen groningen hiddink hofland lucius newcastle rein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage