Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wil profiteren van ruimte Newcastle United

13 april 2004 22:30

Waar Robson zich richtte op het voorkomen van fouten en weggeven van kansen, daar is de selectie van PSV ervan overtuigd dat de ploeg ruimte krijgt om zelf kansen te creeren. De overtuiging leeft dat Newcastle United in eigen huis niet achterin zal blijven hangen en dat PSV daar vervolgens van kan profiteren. Met name de goede vorm waarin Kezman verkeerd en de terugkeer van de snelle Rommedahl hebben die overtuiging doen versterken. De Deen kan overigens nog geen 90 minuten spelen. Het is nog afwachten of Hiddink met hem in de basis begint of pas later in zal zetten. Uit tactisch oogpunt zou je verwachten dat Hiddink met Rommedahl zou beginnen, omdat hij van minder waarde zal zijn als je in de slotfase iets moet forceren en zelf op de helft van de tegenstander moet spelen.




Tags

newcastle hiddink rommedahl kezman oogpunt richtte robson

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage