Transparent
Inloggen
Sluiten

Waterreus: nederlaag mijn schuld

14 april 2004 22:57

Ronald Waterreus nam na afloop de verantwoordelijkheid voor de nederlaag. Hij zat mis bij de 2e goal die uiteindelijk de uitschakeling betekende. "We hebben op corners verloren. De tweede goal komt helemaal op mijn conto. Ik werd gewoon geklopt. Dit mocht niet gebeuren. Dat kost ons de wedstrijd en de halve finale."

"Dit is heel erg voor iedereen. Het had zo mooi kunnen zijn. Mijn laatste Europese duel voor PSV gaat zeker niet in de boeken als de beste. Ik kan niemand anders de schuld geven, het ligt uitsluitend aan mij vandaag. De vorm was goed, het ging de laatste tijd uitstekend. Eigenlijk is het terecht dan dat je wordt uitgeschakeld. Op dit niveau mogen dit soort fouten niet gebeuren. Goed de corners van Robert waren heel scherp, maar dit mag niet" althans een altijd realistische en verantwoordelijkheid nemende keeper van PSV.




Tags

waterreus corners betekende conto geklopt nemende uitsluitend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage