Transparent
Inloggen
Sluiten

Die Welt: PSV vraagt 3,5 miljoen euro voor Rommedahl

14 april 2004 23:52

Verslaggever: RvW

Volgens Die Welt vraagt PSV 3,5 miljoen euro voor de Deen Dennis Rommedahl. Het contract van de snelle rechtsbuiten loopt over een jaar af en hij zou dan transfervrij zijn. Rommedahl liet eerder al weten open te staan voor een vertrek als PSV hem zou willen laten gaan, maar ook een contractverlenging niet uit te sluiten. HSV zou op zoek zijn naar drie aanvallers en Rommedahl daarbij hoog op het wensenlijstje hebben staan. Het openingsbod van HSV was volgens Die Welt 1,25 miljoen euro. Bedragen in Nederlandse media varieerden van 1 miljoen tot 1,5 miljoen euro. Coach Toppm?ller liet zich in Die Welt in ieder geval zeer positief uit over Rommedahl, die hij er erg graag bij zou willen hebben.

Meer op




Tags

rommedahl welt hsv ller openingsbod toppm varieerden wensenlijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte