Transparent
Inloggen
Sluiten

Birmingham ontkent bod op Kezman

15 april 2004 16:23

Verslaggever: RvW

Birmingham City manager Steve Bruce ontkende vandaag dat de club een bod heeft uitgebracht op Mateja Kezman. PSV voorzitter Van Raaij had eerder laten weten dat er een afspraak was met Birmingham, waarbij een bedrag (naar verluidt 10 miljoen euro) was genoemd, maar waar Birmingham City niet meer op teruggekomen was. Van Raaij liet daarom deze week weten zich vrij te voelen met andere clubs te praten. In hoeverre het dus om een echt bod ging, kan je je afvragen. "Ik kon leven met het bod wat gedaan werd. Nu Birmingham City daar niet meer op terug is gekomen, heeft PSV zijn handen vrij. Misschien kunnen er wel een paar miljoentjes bij" zei hij afgelopen week. In Britse media werd het nieuws gebracht als dat Birmingham deze week een dergelijk bod had uitgebracht op de aanvaller van PSV.

Bruce reageerde op die berichten in de Britse media. "Er is geen bod. I can dat categorisch ontkennen. Dit is nonsens" aldus Bruce in The Evening Mail. De club volgt Kezman wel nog steeds en deed dat ook tegen Newcastle United. Ze zouden voor naast Forsell echter een wat steviger spits zoeken, aldus de krant. Als ze de van Chelsea gehuurde Forsell niet kunnen behouden, zou hij wel in beeld komen.

Meer op




Tags

birmingham kezman bruce forsell raaij categorisch chelsea evening mateja miljoentjes newcastle nonsens ontkennen steve steviger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte