Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Akkoord over transfersom Van Persie; Sevilla ook in de markt; Hiddink wil nog meer spelers zoals Van Persie halen

19 april 2004 01:43

Verslaggever: RvN

Volgens het Algemeen Dagblad hebben Arnesen en Wotte inmiddels een akkoord bereikt over de transfersom van van Persie. Deze zou 3 miljoen euro bedragen. De krant meldt niet hoeveel Feyenoord zou krijgen bij een doorverkoop, dat was volgens eerdere berichten nog een discussiepunt. Volgens de krant is er ook serieuze interesse van het Spaanse Sevilla en zou ook Arsenal nog steeds in de markt zijn. Van Persie zal binnenkort een beslissing nemen over het aanbod dat PSV hem deed. PSV heeft goede hoop Van Persie binnen te kunnen halen. "We hebben hem nodig" aldus Hiddink.

"Wij zijn bezig nieuwe voorwaarden te scheppen op basis waarvan we niet meteen de Champions League-finale hoeven te halen, maar op basis waarvan we w?l een nieuw soort strijdbaarheid willen binnenhalen. Het was hier te lang te zoetsappig, dat is afgelopen. Als Van Persie komt, gaat hij me daarbij helpen, dat moet hij en dat weet hij. En er zullen er meer in zijn spoor volgen, we zijn druk bezig."

Meer: de krant

Meer op




Tags

persie hiddink sevilla arnesen arsenal discussiepunt doorverkoop feyenoord scheppen spoor strijdbaarheid wotte zoetsappig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage