Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel te duur voor Newcastle; Aston Villa ontkent onderhandelingen over Van Bommel

19 april 2004 19:29

Verslaggever: RvN

In een statement op haar website heeft Aston Villa ontkent concreet in onderhandeling te zijn met PSV over een transfer van Mark van Bommel. De Telegraaf meldde zondag dat Aston Villa een dusdanige afspraak had bereikt met PSV over de transfersom dat de Eindhovenaren Van Bommel toestemming hebben gegeven naast Schalke'04 en Tottenham Hotspur ook met Aston Villa te gaan praten. Zaakwaarnemer Jansen liet in De Telegraaf weten Aston Villa als een serieuze gegadigde te zien en binnenkort met de club te gaan praten. De club zelf ontkent het nu. Volgens de club volgt O'Leary Van Bommel wel en is hij al lang geinteresseerd in de speler, maar is dat nog niet verder gekomen dan dat.

ITV meldt dat Newcastle United geinformeerd heeft naar van Bommel maar dat de vraagprijs van naar verluidt 6 miljoen pond te hoog ligt voor de Magpies. Die zouden zich nu richten op de Deen Gravesen. Alleen als Newcastle verzekerd zou zijn van de Champions League zouden ze een dergelijk bedrag kunnen betalen voor Van Bommel. De ploeg mag echter al blij zijn als het zich weet te kwalificeren voor de voorronde.

Meer op




Tags

bommel villa newcastle telegraaf gegadigde gravesen itv jansen leary magpies schalke statement tottenham voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte