Transparent
Inloggen
Sluiten

Arnesen: PSV hoorde nog niets van Van Persie; Westerveld wil in Spanje blijven

24 april 2004 20:36

Verslaggever: RvW

Frank Arnesen liet in de rust van RBC - PSV bij Canal+ weten dat PSV na de op het laatste moment afgezegde afspraak van Van Persie met PSV afgelopen vrijdag niets meer heeft vernomen van de kant van Van Persie. Arnesen liet weten het normaal te vinden dat de speler ook met anderen onderhandeld, maar vond dat er aan de communicatie het een en ander ontbrak. Hij liet weten dat PSV uiterlijk maandag een ja-woord wil horen en anders afziet van van Persie. Zoals bekend wist het Rotterdams Dagblad al te melden dat Van Persie rond zou zijn met Arsenal.

Frank Arnesen liet verder weten niet op namen in te willen gaan omtrent de keeperspositie. Hij sloot niet uit dat het alsnog een buitenlander wordt al zijn er nog enkele Nederlandse keepers die eventueel in aanmerking zouden komen. De komst van Westerveld ligt volgens Arnesen niet voor de hand omdat de Deen begrepen had dat Westerveld liever in Spanje wilde blijven.

Verder liet Arnesen weten dat Mark van Bommel volgens hem nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomstige club. Na die beslissing moet PSV nog in de slag om een definitief akkoord te krijgen met de betreffende club. Die hebben de vraagprijs van PSV wel gehoord en op basis daarvan besloten met de speler te gaan onderhandelen.

Voor Mateja Kezman bestaat wel veel interesse maar daarvan is nog weinig concreet. Arnesen noemde alleen de concrete interesse van Birmingham van een aantal weken geleden. Volgens Arnesen moet de belangstelling pas echt verwacht worden als er meer duidelijkheid is over de afloop van de Engelse competitie en de mogelijkheden die de clubs voor volgend seizoen hebben.

Meer op




Tags

arnesen persie westerveld afgezegde afziet arsenal birmingham bommel buitenlander canal keeperspositie kezman mateja rbc rotterdams vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage