Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV pakt opnieuw horde voor tweede plaats; 0-3 winst in Roosendaal

24 april 2004 21:19

PSV is er opnieuw in geslaagd een belangrijke horde te nemen in de strijd om de tweede plaats en daarmee plaatsing voor de voorronde van de Champions League. RBC Roosendaal werd uit in Roosendaal met 0-3 verslagen. Met drie punten voorsprong op Feyenoord en een beter doelsaldo gaat PSV vrij veilig de laatste drie duels in. Na de interlands speelt PSV nog uit in Volendam, thuis tegen ADO Den Haag en uit bij AZ Alkmaar. Indien PSV in deze drie duels zes punten weet te behalen is de ploeg niet meer te achterhalen door Feyenoord.

Over de wedstrijd valt vrij weinig te zeggen. Ondanks dat RBC Roosendaal in de openingsfase twee grote kansen had, besliste PSV de wedstrijd al snel. Na 10 minuten schoot Van Bommel via een afstandschot de bal langs Aerts. Mateja Kezman verdubbelde 10 minuten later de score. Lucius ging over het been van Aerts en Kezman benutte vervolgens de penalty gemakkelijk.

Daarna volgde een wedstrijd zonder al teveel hoogtepunten. Een van die hoogtepunten was een afstandschot van Park die op de kruising van paal en lat belandde. Vlak voor tijd deed Rommedahl het PSV publiek nog even juichen. Na een dieptepass op Rommedahl sneed de Deen naar binnen en schoot hij vervolgens goed in de korte hoek naast Aerts.

Een zekere en solide overwinning voor PSV. De internationals mogen zich op gaan maken voor de interlands en Hiddink kan de komende week gebruik om de selectie klaar te maken voor het slot van de competitie.




Tags

roosendaal aerts afstandschot feyenoord hoogtepunten kezman rbc rommedahl ado alkmaar besliste bommel dieptepass hiddink kruising lucius mateja openingsfase park slot sneed solide volendam voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte