Transparent
Inloggen
Sluiten

Skerla gepresenteerd in Schotland; reacties

29 juni 2000 21:14

Verslaggever: RvW

Skerla heeft vandaag een drie-jarig contract getekend bij het Schotse Dunfermline van Jimmy Calderwood. De Litouwse verdediger van PSV toonde zich verheugd over de overgang en het mogen spelen voor de voetbalgekke Schotse fans. Skerla speelde eerder met het Litouwse nationale elftal tegen en in Schotland. Voor de Schotse televisie liet hij weten dat hij hoopte de kersverse eredivsieclub Dunfermline met zijn ervaring in interlands en Champions League wedstrijden naar een plaats voor Europees voetbal te kunnen leiden.

'Sinds Gerets bij PSV kwam heb ik echter nauwleijks meer gespeeld bij PSV. De trainer trok een nieuwe verdediger aan (red Hofland) waardoor een vertrek bij PSV het beste voor mij is', aldus Skerla.

Jimmy Calderwood liet voor de tv-camera's weten dat Southampton en Crystal palace halverwege het vorige seizoen geprobeerd hebben de verdediger van PSV over te nemen, maar dat PSV hem toen nog niet wilde laten gaan. Toen hij hoorde dat Skerla nu wel te koop was, heeft hij direct toegeslagen om alle grotere Engelse clubs voor te zijn, aldus een glunderende Jimmy Calderwood die Skerla direct bij de absolute topverdedigers van de Schotse competitie schaarde.

Meer op




Tags

skerla calderwood jimmy schotland dunfermline litouwse eredivsieclub gerets glunderende hofland jarig kersverse nauwleijks palace schaarde southampton toegeslagen topverdedigers voetbalgekke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage