Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: tweede plaats mag geen probleem meer zijn

24 april 2004 21:32

Guus Hiddink keek na de wedstrijd vol vertrouwen naar de resterende drie duels. Als PSV in Volendam en thuis tegen ADO Den Haag weet te winnen dan doet het duel er tegen AZ in Alkmaar niet meer toe. "De ploeg heeft de laatste tijd weer de beschikking over meer personeel. Dan ga je weer relatief makkelijke overwinningen pakken, dat moet ook natuurlijk. Het slot mag dan ook geen probleem meer zijn."

PSV won op een zakelijke manier van RBC zonder het publiek al te veel te vermaken. "Ik heb zeker geen maling aan het publiek. Maar na de snelle 0-1 en 0-2 hield RBC alles op eigen helft in een poging de schade te beperken. Wij speelden ze vervolgens in de kaart door snel de lange bal te hanteren. Je bent er ook van afhankelijk of een ploeg als RBC thuis de wedstrijd wil maken."




Tags

hiddink rbc ado alkmaar beperken maling personeel poging slot volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte