Transparent
Inloggen
Sluiten

Borst: Arsenal betaalt 4,8 miljoen euro voor Van Persie

25 april 2004 22:57

Verslaggever: RvN

Hugo Borst liet bij Studio Voetbal zondagavond weten dat de transfer van Robin van Persie naar Arsenal op een haar na gevild is. Feyenoord zou een bedrag van 4,8 miljoen euro krijgen van Arsenal voor de aanvaller. Naast een fors salaris zou Van Persie ook de toezegging hebben gekregen voor een spitspositie in aanmerking te komen. Via SMS zou PSV zondagavond te horen hebben gekregen van de zaakwaarnemer van Van Persie dat af wordt gezien van een transfer naar PSV. De zaakwaarnemer meldde daarbij dat het een rol gespeeld dat PSV zich dit weekend negatief heeft uitgelaten over de houding van Van Persie en diens zaakwaarnemer. Nadat de zaakwaarnemer vrijdag een laatste afrondende afspraak vlak voor tijd zonder opgaaf van reden afzegde was er geen contact meer met PSV. In Eindhoven zou gesuggereerd worden dat het feit dat Philips en zaakwaarnemer Boonacker vroeger een conflict hebben gehad een rol heeft gespeeld.

Meer op




Tags

persie arsenal borst afrondende afzegde boonacker feyenoord gevild opgaaf sms toezegging uitgelaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage