Transparent
Inloggen
Sluiten

"Topcoach" Paulista de Juandai wil blijven vanwege samenwerking met PSV

26 april 2004 22:41

Verslaggever: RvW

Na de eerste uitlatingen van bestuursleden van de Braziliaanse club Paulista de Juandai over de aanstaande overname van de club door PSV willen ze zich daar de laatste twee weken niet meer uitlaten. Naar verluidt zal op 30 april een overeenkomst getekend worden. De Braziliaanse club eindigde onlangs zeer verrassend als tweede in het kampioenschap van Sao Paulo door in de finale pas te verliezen. Dit weekend begon het Braziliaans kampioenschap (de Brazilianen spelen in een seizoen zowel een kampioenschap voor hun staat als om het nationale kampioenschap), daarin moet de ploeg proberen voor het eerst mee te spelen om een promotieplaats in de tweede divisie. Het eerste duel eindigde in een teleurstellende 0-0 tegen Santo Andr?. De ploeg was nog vermoeid van de playoffs om het kampioenschap van Sao Paulo.

Grote drijvende kracht achter het succes van Paulista de Juandai is volgens velen de inspirerende coach Zetti. Sinds enige tijd doen geruchten de ronde dat de coach zou vertrekken naar een grotere club. Op een persconferentie werd gisteren na het duel echter bekendgemaakt dat het contract met de coach verlengd is. Volgens de coach gaf de aanstaande samenwerking met PSV en de mogelijkheden die de club daarmee krijgt de doorslag bij zijn keuze om langer te blijven.

Meer op




Tags

juandai paulista topcoach drijvende inspirerende overname playoffs promotieplaats santo zetti

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis