Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste interview met van Nistelrooy na operatie

Verslaggever: NvdL

Ruud van Nistelrooy heeft inmiddels zijn stilzwijgen doorbroken in het Eindhovens Dagblad. Na weken van serene rust rond zijn persoon publiceert de krant vandaag, op zijn 24ste verjaardag, het eerste interview na de operatie die de spits had in Vail. Ruud van Nistelrooy gaat in dit interview uitgebreid in op zijn blessure, de steun en reacties die hij hierna kreeg, de operatie, en natuurlijk zijn toekomst.

Op de vraag of hij na komend seizoen alsnog naar Manchester vertrekt antwoord hij duidelijk: "Met Manchester zijn geen afspraken gemaakt over volgend seizoen. Dat wilde ik niet. Ik kan nog best twee of drie jaar bij PSV spelen. Mijn gevoelens over PSV, ja, die waren altijd al goed. Maar de reacties die ik na die bewuste vrijdag kreeg, waren gewoon fantastisch. Ik wil mezelf de kans geven om wat terug te doen voor die mensen. Ooit wil ik weer schitteren, wanneer weet ik niet. Als mijn niveau weer constant is, kijk ik verder. Eerder absoluut niet. Het vizier is nu gericht op PSV. Een schitterende club." aldus de spits, die inmiddels uit het Amerikaanse Vail is teruggekeerd.

Lees het gehele interview verder in het Eindhovens Dagblad, klik op de link boven het artikel.

Meer op Interview met van Nistelrooy




Tags

nistelrooy vail doorbroken publiceert schitteren serene stilzwijgen vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte