Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar niet gelukkig met nieuwe aanbieding PSV

29 april 2004 11:29 - Interview in De Stentor

Verslaggever: RvW

Klaas-Jan Huntelaar is nog allerminst tevreden met de aanbieding die PSV gedaan heeft om het tot 2005 lopende contract van de jonge spits open te breken en te verlengen. Volgens Huntelaar gaat het nog steeds om een 'veredeld jeugdcontract', waaruit niet de waardering spreekt die hij gehoopt had zo liet hij weten in De Stentor. "Als ik bijteken, moet ik wel het gevoel hebben dat mijn toekomst bij PSV ligt. Het moet niet zo zijn dat ze me langer vastleggen om later meer geld te vangen als ze me willen verkopen."

Volgens het artikel zou Fiorentina Klaas-Jan Huntelaar in het duel van Jong Oranje voor de tweede keer bekeken hebben en zou FC Groningen zich inmiddels officieel hebben gemeld bij PSV voor de aanvaller.

Meer op Interview in De Stentor




Tags

huntelaar allerminst bijteken fiorentina groningen jeugdcontract jong oranje stentor veredeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman