Transparent
Inloggen
Sluiten

AZ - PSV blijft verplichte buscombi

29 april 2004 21:39 - SupVer-PSV.nl

Verslaggever: MP

De brief die de Manager Veiligheidszaken van PSV naar aanleiding van de plotseling opgelegde verplichte buscombi heeft gestuurd naar de Burgemeester van Alkmaar met als verzoek het besluit te heroverwegen, heeft niet het beoogde resultaat opgeleverd. De laatste wedstrijd van het seizoen is en blijft een verplichte buscombi. In eerste instantie mocht PSV, net als Ajax en Feyenoord, met eigen vervoer afreizen naar Alkmaar. De KNVB is het absoluut oneens met de handelswijze van burgemeester Marie van Rossen en zal om opheldering vragen. Het verweer van de burgermeester op de brief van PSV is niet openbaar gemaakt.

D? reden van het overgaaan van het lichtste naar het zwaarst mogelijk vervoersregime blijft een onduidelijke. PSV supporters lijken slachtoffer te worden van het gedrag van een paar honderd AZ 'supporters'. Op de wedstrijddag van AZ-PSV worden de Alkmaarders gehuldigd voor het halen van Europees voetbal. Op 26 april 1998 ontaarde een eerdere hulding (het kampioensfeest van AZ) in een veldslag, met vijf gewonden en vernielde en geplunderde winkels.

Meer op SupVer-PSV.nl




Tags

buscombi alkmaar brief burgermeester feyenoord geplunderde heroverwegen hulding kampioensfeest knvb lichtste marie oneens ontaarde openbaar opheldering overgaaan rossen slachtoffer veiligheidszaken veldslag vernielde vervoer vervoersregime verweer wedstrijddag winkels zwaarst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage