Transparent
Inloggen
Sluiten

Park haalt met Zuid-Korea ticket voor Olympische Spelen

1 mei 2004 17:00

Verslaggever: RvN

Ji-sung Park heeft zich met Zuid-Korea weten te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Zuid-Korea had in China aan een gelijkspel genoeg maar de Olympische ploeg was heer en meester in China en verdiend won met 0-2. Ji-sung Park stond in de basis van het Olympisch elftal. Het nieuws zal bij PSV met gemengde gevoelens ontvangen worden. Mocht Park geselecteerd worden voor de Olympische Spelen mist hij waarschijnlijk de gehele voorbereiding en de start van de competitie. PSV kan meespelen in het toernooi om de Olympische Spelen volgens de regels overigens verbieden.

In dat geval zal hij waarschijnlijk worden geselecteerd voor het toernooi om de Azie Cup, het Aziatisch kampioenschap. Dat wordt vlak voor de Olympische Spelen gehouden. Young-pyo Lee zal daar zeker van de partij zijn. Hij mist daardoor het eerste deel van de voorbereiding en zal afhankelijk van de prestaties van zijn land op het Aziatisch kampioenschap pas in augustus terugkeren.

Bijkomend probleem voor PSV is dat de ploeg al op 11 augustus de eerste voorrondewedstrijd voor de Champions League op het programma heeft staan (ervan uitgaande dat PSV tweede wordt).

Meer op




Tags

park korea china sung azie bijkomend heer lee pyo verbieden voorrondewedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte