Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman complimenteert Rommedahl

2 mei 2004 18:42

Kezman was na afloop bijzonder blij met zijn 100-ste competitietreffer. "100 goals in 4 jaar ongelofelijk" aldus Kezman. Tot zijn grote verbazing scoorde hij twee jubileumgoals. Kezman kreeg achteraf te horen dat de 0-5 het 3700-ste doelpunt voor PSV sinds het betaalde voetbal was. Kezman gaf aan het leuk te vinden dat, nadat fenomeen Coen Dillen de eerste had gescoord, hij de 3700-ste heeft mogen scoren. Hij bedankte Rommedahl dan ook die alleen op de keeper afging en het jubileumdoelpunt gunde aan de meegelopen Kezman. "Een fantastische bal van Dennis. Dat is Dennis, hij is nooit ego?st. Hij wil altijd de bal geven. Hij doet het echt fantastisch", aldus de aanstaande topscoorder.




Tags

kezman rommedahl complimenteert afging dillen ego gunde jubileumdoelpunt jubileumgoals meegelopen topscoorder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman