Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijk pas laat duidelijkheid transfers Van Bommel & Kezman

2 mei 2004 20:07 - Nu.nl

Verslaggever: MP

Hiddink wil de aansluiting met Ajax en de Europese subtop niet verliezen. Na afzeggingen van Stam, Cocu, Numan, Zenden, Van der Sar en Van Persie beweert Hiddink nog voldoende alternatieven voor handen te hebben. Het grootste probleem is dat hij mogelijk pas na het Europees kampioenschap weet welke spelers voor PSV behouden blijven. Alleen een vertrek van Robben en Waterreus staat nog vast. Van Bommel en Kezman willen ook dolgraag weg. Beide spelers staan al maanden in de belangstelling van verschillende Europese subtoppers. "Maar dat was vorig jaar ook het geval", weet Hiddink nog. "Het zou best eens kunnen dat heel laat duidelijk wordt wat Kezman en Van Bommel gaan doen. En dan moeten wij nog zorgen dat we goede vervangers vinden. Ja, dat kan soms best moeilijk zijn."

Meer op Nu.nl




Tags

bommel kezman hiddink afzeggingen cocu numan persie robben sar stam subtoppers vervangers waterreus zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis