Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie belt met Hiddink en betuigt spijt

2 mei 2004 23:22

Verslaggever: MP

Erwin Boonacker, ??n van de zaakwaarnemers van Robin van Persie, stuurde vorig week zondagavond om 21.20 uur een sms-je naar PSV-manager Frank Arnesen. De Eindhovense club hoefde zich geen illusies te maken, de onderhandelingen werden definitief gestaakt. Van Persie was het absoluut niet eens met de manier waarop dat is gebeurd en heeft dat zijn zaakwaarnemer ook laten weten. "Je geeft niet definitief uitsluitsel per sms. Dat doe je in een telefoongesprek. Dat sms-je was duidelijk een verkeerde keuze", aldus van Persie. De Rotterdammer heeft deze week zelf met PSV-trainer Guus Hiddink gebeld. "Ik vond dat ik dat moest doen. Ik was erg gevleid dat zo'n wereldtrainer, die bij Oranje en Real Madrid heeft gewerkt, mij wilde hebben en mij belangrijk wilde maken".

"Ik ben door PSV fantastisch behandeld. Twee weken geleden ben ik bij Frank Arnesen thuis geweest. Hij, zijn vrouw en Hiddink hebben er een prachtige dag van gemaakt. Daarom spijt het me dat het uiteindelijk zo problematisch is verlopen met PSV". Van Persies vriendin, zijn vader ?n zijn beste vriend Sietje Mouch vonden allen dat ie naar PSV moest gaan. Van Persie zou het zichzelf als hij 40 is echter nooit hebben kunnen vergeven de overstap naar de absolute top in Engeland niet te hebben gemaakt. Bovendien in twee van de drie systemen die Van Persie met Hiddink besproken heeft, kwam Van Persie op zijn favoriete positie achter de spits te spelen. Van Persie had daarbij wel het idee dat PSV volgende jaar het derde systeem - waar ie als linkbuiten zou spelen - het vaakst zou hanteren.

Meer op




Tags

persie hiddink sms arnesen betuigt boonacker engeland erwin gevleid illusies linkbuiten madrid mouch oranje persies problematisch rotterdammer sietje systemen telefoongesprek vaakst wereldtrainer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage